SıfırToz

SıfırToz

Halılardaki tozumayı sıfıra indiren teknolojisiyle sektöründeki inovatif yaklaşımı ara vermeden sürdürüyor. Yaptığı yatırımlar ve Ar-Ge’ye verdiği önemle öncü olan Firma, şık tasarımlarıyla olduğu kadar ileri teknoloji ile ürettiği “Sıfır Toz” özelliğine sahip ürünleriyle de farkını ortaya koyuyor. Yenilikleri ve ilkleriyle dikkat çeken Halı’nın, “Sıfır Toz” özellikli koleksiyonları tüketicilerin büyük ilgisi ile karşılandı. İnsan hayatını kolaylaştırıcı ürünleriyle öne çıkan Halı,  yüksek teknolojiyi en ileri düzeyde kullanarak sektöründe ulaştığı noktayı da gözler önüne seriyor.

Özel iplik kullanılarak üretilen  koleksiyonlarda sıfır tozuma özelliğinin yanı sıra , ipeksi yumuşaklık ve parlaklık, kalıcı ve canlı renkler, güve, küf ve kimyasallara dayanıklılık, güç tutuşurluk özelliklerine sahip.

Klasik ve modern çizgilerle tasarlanan “Sıfır Toz” özellikli koleksiyonlarda, akrilik olarak üretilen halılara göre çok daha fazla dayanıklılık sunduğu gibi hava, ışık ve su kaynaklı solmaların da önüne geçiyor.

Etiketler: sıfır toz , halı temizlik
Ağustos 13, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Update cookies preferences